Senyalització provisional a Olot

TALLS DE CARRERS, RESERVES D'APARCAMNET...

Senyalitzem espais públics a on s'han de dur a terme tasques que afecten a la circulació de vehicles i vianants, ja sigui per obres, per operacions de càrrega i descàrrega, etc.
Col·loquem i retirem els senyals, complint la normativa municipal i seguint sempre les indicacions de la Policia Municipal.
Aquest servei està sotmès a disponibilitat.

ASPECTES IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE

Les sol·licituds d'ocupació de la via pública es demanaran amb un mínim de 48 hores d’antelació.
Si la via és de primer ordre, és itinerari del transport públic urbà o via d’accés o sortida a un centre escolar en període i horari lectiu, la sol·licitud es farà amb 10 dies d’antelació i l’interessat ho haurà de comunicar a la premsa local per al coneixement de tots els ciutadans.
La senyalització es posarà sempre amb almenys 24 hores d’antelació a l’afectació.
Si l'afectació és a la xarxa de carrers PMUS, cal demanar-ho amb una antel·lació de 10 dies:
av. Sta. Coloma, passeig de Barcelona, av. St. Jordi, cr. Marià Vayreda, ctra. Sta. Pau, plaça Clarà, ctra. St. Joan de les Abadesses, av. Reis Catòlics, cr. Pare Roca, ctra. Riudaura, av. Pla de Dalt, av. Països Catalans, cr. Mulleras, cr. Lorenzana, cr. Vilanova, plaça Palau, cr. Escultor LLimona, av. Girona, ctra. de La Canya, ctra. de les Ties, ctra. nacional N260, av. Europa i ctra. de Batet.

Per a les següents vies, caldrà autorització del titular de la via, que no es l'Ajuntament d'Olot, quan es tracti d'un tall superior a un dia; s'hauran d'adreçar al Departament de Carreteres:
Av. Santa Coloma, passeig de Barcelona, cr. Marià Vayreda, ctra. Sta. Pau, ctra. de la Canya i ctra. Nacional N260;

ZONES BLAVES:
Si l'afectació del carrer afecta a zones blaves, se us girarà la corresponent liquidació de taxes que s'us remetrà per correu electrònic. La tramitació de l'autorització començarà un cop hagueu abonat l'import de la liquidació.

OCUPACIÓ AMB VEHICLES: identificació de les matrícules dels vehicles, quan el vehicle forma part de la pròpia ocupació, com són furgonetes, grues, camions, elevadors o altres elements similars necessaris per a la realització de l'activitat que es vol dur a terme.
En el cas de voler ocupar carrers del nucli antic, és molt important aquesta informació ja que el vehicle pot ser denunciat per accedir sense autorització.

 

CARACTERÍSTIQUES DE LES SENYALS I TERMINIS PER A LA SOL·LICITUD

Al següent enllaç pots accedir a la normativa municipal (pdf). Has de buscar el capítol 4:

 

Normativa

 

OPCIÓ 1: FES LA SOL·LICITUD A L'AJUNTAMENT

Al següent enllaç pots presentar la sol·licitud. Cal identificador digital; en cas de no tenir-ne, es pot tramitar fàcilment des del mateix lloc.
Quan hagis fet la sol·licitud i abans de tancar el tràmit, descarrega't la documentació i envia'ns-la per correu-e (olot@m-2.cat) o per WhatsApp (636 47 60 64); ens ocuparem de posar-te els senyals.

 

Fer la sol·licitud

 

OPCIÓ 2: ET FEM NOSALTRES LA SOL·LICITUD A L'AJUNTAMENT

No cal identificador digital.
Omple el següent formulari i ens ocuparem de fer els tràmits necessaris:

 

M-2

972 26 73 96 / 636 47 60 64.
olot@m-2.cat
Ctra. de Les Tries, 53. Olot (Girona).
Google Maps Google Maps

Mapa web | Avís legal | Ús de galetes | Política de privacitat

Utilitzem galetes de tercers. Si continues navegant estàs acceptant l'ús que fem de les galetes.

Tancar Acceptar i tancar

Galetes Més Info